PROLJETNI OOTD Br. 4 - PASTELNO RUŽIČASTA HARMONIJA


Buđenje prirode je ono što najviše volim kod proljeća. Nakon duge i hladne zime u kojoj smo vidjeli samo bijele, crne i sive nijanse, s proljećem ulogu preuzimaju prvenstveno zelena i svijetloplava, a slijedi ih cijeli raznobojni spektar u obliku cvjetnog šarenila.
Marija Bugarski
Neopisiv me osjećaj obuzima kada svakog jutra putem na posao prolazim kroz, kako je ja zovem, „zelenu ulicu“, s obje strane ovjenčanu dvrećem i žbunjem, kada slušam milozvučni, živahni cvrkut ptica, promatram prekrasno plavo nebo prošarano pahuljastim trakama plovećih oblaka, ružičaste i bijele jorgovane i beskrajno uživam u tim osobnim trenucima, razmišljaujući koliko sam sretna što sve to mogu vidjeti, čuti i osjetiti, kao da je, u tim ranim jutarnjim satima kada su ulice neopterećene užurbanim korakom prolaznika, sva ta ushićena sinestezija ljepote stvorena samo za mene.
Marija Bugarski
Priroda me oduvijek oduševljavala, osobito načinom na koji, unatoč uništavanju i izrabljivanju, uvijek iznova zablista, načinom na koji se zbog same sebe predaje suncu i kiši, kako se puninom svoje rascvjetalosti otvara pogledu slučajnog promatrača, koji će je primijetiti i zastati u času zadivljenosti.
Marija Bugarski
Nešto slično dogodilo mi se kada sam u prolasku ugledala cvijeće kojemu ne znam naziv, ali koje me, s ogromnim ružičastim cvjetovima na zelenoj pozadini, ostavilo bez daha. Upravo zato toliko volim proljeće, koje svojim dolaskom donosi eksploziju vesleih boja, ne samo u prirodi, već i u garderobama i na policama trgovina.
Marija Bugarski
Danas sam se odlučila za outfit u nježno ružičastoj nijansi jer, osim što se slaže s nijansom cvijeća, u proljetnim i ljetnim mjesecima preferiram nositi pastelne boje te odabrala  ružičastu Orsay majicu i Mango hlače. Majica me osvojila svojom lakoćom, prozračnošću i ljupkim čipkastim detaljem koji joj pridaje dozu elegancije i profinjenosti.
Marija Bugarski
Uz njih sam ponijela Michael Kors Sloan torbicu čiji se donji dio u potpunosti nadopunjava s osnovnom nijansom ove kombinacije, a gornji dio krasi upečatljiva burgundy boja.
Marija Bugarski
Kako majica nema rukave, od iznenadnog naleta svježine osigurala sam se podudarajućom Orsay vesticom s decentno izvezenim cvijećem. Outfit sam zaokružila Michael Kors Claire štiklama, ali bi se u kombinaciju savršeno uklopile i tenisice, za jedan sportsko-elegantni izgled.
Marija Bugarski
Volite li i vi nježno ružičastu nijansu i kako je kombinirate?
Do sljedećeg posta, veliki pozdrav!
Marija Bugarski
DETALJI OUTFITA
HLAČE: Mango
BLUZA: Orsay
CIPELE: Michael Kors
TORBA: Michael Kors, Sloan
SUNČANE NAOČALE: Chanel


No comments:

Post a Comment

Back to Top