PENCIL SUKNJA NIKADA NE IZLAZI IZ MODE


Velika sam ljubiteljica suknji različitih dužina i krojeva, a pri kupovini mi je presudno to da odgovaraju obliku moga tijela i da se meni osobno sviđaju, neovisno o trendovima. Za sebe ne mogu reći da ih slijepo pratim, ne kupujem odjeću zato što je trenutno u modi i ne razmišljajući kako će mi pristajati, već iz svakog tranda izdvojim nekoliko komada koji odgovaraju mom stilu te ih uvrstim u svoju garderobu. Jedna od suknji koja ne gubi na popularnosti i koja se iz sezone u sezonu redovito pojavljuje na modnim pistama i policama trgovina je suknja pencil kroja. 

S obzirom da prate liniju tijela i ističu obline, a pored toga su duljine do ili ispod koljena tako da ne otkrivaju previše i ostavljaju dojam elegancije, ovakve su suknje često prvi izbor mnogih dama. Nije ni čudo što su ih, jer su na profinjen način naglašavale njihov seksepil, obožavale i dive iz Zlatnog doba Hollywooda. Zahvaljujući svemu tome, pencil suknje ostale su nezaobilazan dio garderoba diljem svijeta, za kojim djevojke i žene rado posežu kada žele postići sofisticiran, a istovremeno i privlačan izgled.

U središtu današnjeg outfita našla se upravo pencil suknja koju sam u kompletu s džemperom pronašla u butiku Posh u Novom Sadu. Izrađen je od vune što znači da je, osim što lijepo izgleda, ujedno i topao. I džemper i suknja se odlikuju istovjetnim uzorkom pletiva te se mogu stilizirati zajedno ili nositi odvojeno u kombinaciji s drugim odjevnim predmetima. Osobito mi je zanimljiv obrub suknje u formi malog volana, koji je čini posebnom i upečatljivom. 

Komplet sam odlučila upotpuniti crnim poluvisokim čizmama, meni iznimno dragima, jer prate liniju moje noge koja je prilično uska te mi je često teško pronaći taj tip obuće, bilo gležnjače bilo visoke modele, a da ne ostave previše prostora između oboda čizme i noge. Uz to, ove su čizme, posredstvom modnih kuća Chanel i Balenciaga i brendova The Row i J. W. Anderson, na velika vrata ponovno stupile na modnu scenu. 

Ovaj sam outfit zaokružila i skladno „obojala“ Zara kaputom i Michael Kors Mercer torbicom u identičnoj, prekrasnoj burgundy nijansi.
Volite li i vi nositi suknje pencil kroja? Pišite mi u komentarima.
Do sljedećeg posta, veliki pozdrav!

DETALJI OUTFITA
DŽEMPER: Poshworldbybranislava
SUKNJA: Poshworldbybranislava
KAPUT: Zara
ČIZME: Zara
TORBA: Michael Kors Mercer Bag
SUNČANE NAOČALE: Chanel

No comments:

Post a Comment

Back to Top