OSJETI LJUBAV - SOUFEEL

Nakit ima moć biti ona mala stvarčica koja vas čini posebnom, izjavila je Jennie Kwon i ne mogu se više složiti s njom! Osobito ako taj nakit nosi moje ime, kao što je slučaj s predivnim Soufeel poklonom koji me danas dočekao u poštanskom sandučiću. Soufeel je brend koji je svoja vrata otvorio 2009. i otada proizvodi prekrasne narukvice, prstenje, ogrlice i naušnice s jednom misijom, a to je širenje ljubavi. Kako sami navode, ljubav je temeljna Soufeel vrijednost, a njihov moto glasi: LOVE is Soufeel’s core value: Treasure the Love, Feel the Love, then Love the Love.

Oduševile su me kolekcije nakita koje Soufeel brend predstavlja, a to su: Love, Feel the Love, Inspirational Bracelets, Coordinates Jewelry, Name, Locket, Infinity, Monogram itd. Izdvojila bih elegantnu i profinjenu kolekciju Infinity, već i zbog samog značenja riječi koje predstavlja beskonačnost, zatim Love i Feel the Love koje pružaju mogućnost stavljanja slika voljenih osoba u srca koja se mogu nositi kao privjesak na ogrlici ili narukvici, pa i Monogram u kojoj možete pronaći divno urešena slova vašeg ili imena vama drage i važne osobe.

Jako me se dojmila Coordinates Jewelry kolekcija jer se dosad nisam susrela s nakitom koji bi u sebi nosio koordinate, što se čini kao izuzetno zanimljiva ideja. Ništa manje upečatljiva nije i Inspirational Bracelets kolekcija koja nam omogućuje nošenje vlastite inspiracijske poruke u narukvici, a koju, ukoliko osjetimo potrebu za poticajem, možemo u bilo kojem trenutku pročitati i podsjetiti se zašto nešto radimo. Soufeel uključuje i prelijepu kolekciju prstenja i privjesaka u kojoj se mogu pronaći komadi iz svih gore navedenih.

Ja sam se odlučila za Name Necklace iz Personalized kolekcije. Oduvijek mi se sviđala ideja ogrlice s mojim imenom, ali je nikada nisam pronašla. Postupak narudžbe je vrlo jednostavan: na službenoj stranici https://www.soufeel.com/ u rubrici Personalized odaberete Name Necklaces, izaberete dizajn koji vam se najviše sviđa, napišete svoje ime kako biste vidjeli konačni izgled proizvoda i nastavite s plaćanjem. Rok isporuke je 10 dana i možete pratiti gdje se vaša pošiljka nalazi. Važno je napomenuti kako je izbor prilično velik te se možete igrati s različitim dizajnima, sve dok ne kreirate svoju savršenu personaliziranu ogrlicu!


Moja ogrlica stigla je u predivnoj baršunastoj vrećici u kojoj je i kasnije mogu čuvati. Iznimno sam zadovoljna kvalitetom i besprijekornim načinom izrade, pozornošću posvećenoj detaljima i elegancijom Soufeel nakita. Što god izabrali, Custom Photo Jewelry, Engravable Bangles, Promise Rings, Fashion Charm Bangles ili Name Necklaces, sigurno nećete pogriješiti i bit ćete oduševljeni svojim komadom nakita, a uvjerena sam da će vas i drugi pitati gdje ste ga nabavili. Soufeel nakit namijenjen je uljepšavanju osoba, a to čini s puno ljubavi koja odiše u svakom pojedinom komadu.
 


No comments:

Post a Comment

Back to Top