BURGUNDY & BIJELI OUTFIT


Jedna od mojih omiljenih boja tijekom zime je burgundy. Jednostavno je obožavam i vrlo često biram odjevne predmete upravo u toj nijansi. Burgundy je tamnocrvena boja s tendencijom ka ljubičastoj i smeđoj, a ime duguje burgundcu, crnom vinu iz istoimene francuske pokrajine. 
Marija Bugarski

Moj današnji outfit temelji se na ovoj predivnoj boji tako da sam odjenula Zara hlače i kaput identičnih nijansi. Kaput se odlikuje klasičnim, strogim i odmjerenim „muškim“ krojem, a ovaj model, osim što pristaje gotovo svim modnim stilovima i ukusima, zbog svoje jednostavnosti i nosivosti u raznim prilikama već nekoliko sezona ne silazi s liste trendovsih komada odjeće. Kada sam ga prvi puta ugledala bila sam oduševljena bojom, ali ne i krojem – mislila sam da mi neće pristajati. Međutim prevarila sam se, jer se vrlo lako stilizira uz različite kombinacije i ovih ga dana, kada je i toplije, ne skidam sa sebe.
Marija Bugarski
Marija Bugarski
 Burgundy se jako lijepo slaže i nadopunjuje s drugim bojama, a u kombinaciji s bijelom dolazi do potpunog izražaja. Zbog toga sam se odlučila, uz kaput i hlače, za bijeli Mango džemper i bijelu Orsay torbicu.
Volite li i vi nositi komade u burgundy boji? Kako vam se sviđa ova kombinacija?
Do sljedećeg posta, veliki pozdrav!
Maija Bugarski

DETALJI OUTFITA
KAPUT: Zara
DŽEMPER: Mango
HLAČE: Zara
ČIZME: Zara
TORBA: Orsay
SUNČANE NAOČALE: Chanel


No comments:

Post a Comment

Back to Top